Aanbod van speelgoed

Het speelgoed in de speelotheek is onderverdeeld in verschillende categorieën:

Muziek instrumenten, Ontwikkelingsmateriaal, Puzzels, Actie reactie spelen, Fantasie materiaal, Bouw en Constructie materialen, Gezelschapsspelen, Bewegingsmateriaal, Zintuigelijk materiaal, Snoezel materiaal, Taal en Denkspellen en Creativiteits- en Expressiemateriaal.

Zie hier wat voorbeelden:

zelf controlerend

Daarnaast wordt er op de Speelotheek gewerkt met een thematafel. Er is zo veel speelgoed dat het niet mogelijk is om al het speelgoed te zien of te beoordelen. Door de thema tafel wordt verschillend speelgoed even kort in de aandacht gezet zodat men langzaam maar zeker steeds bekender wordt met het aanbod van de Speelotheek. Bijvoorbeeld:

Ook zijn wij erg actief op de Facebook. Hier worden alternatieve manieren getoond om met speelgoed te spelen of te oefenen. Bijvoorbeeld een bewegingsspel alleen maar door het gebruik van een dobbelsteen! Ook tonen we via Facebook video’s over hoe speelgoed gebruikt wordt of ingezet kan worden voor verschillende doeleinden, zoals één van de hot items van dit moment de BeeBot.

Dus volg ons ook vooral op Facebook voor wekelijkse updates! 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>