Lidmaatschap & Reglement


Lidmaatschap per 1 januari 2020:

Jaar lidmaatschap          € 28,00

Half jaar lidmaatschap   € 14,00

Kwartaal lidmaatschap  € 7,00

Als u lid wordt, ontvang u het complete uitleen reglement. Per keer mogen max. 4 stuks speelgoed geleend worden tegen een contante vergoeding van € 0,25 per stuk voor een leenperiode van 3 weken / 6 weken (dubbel leengeld). Leenperiode verlengen kan telefonisch tijdens de openingstijden of via een mailtje.

 

 

 

 

Uitleen Reglement Speelotheek ‘t Zonnetje:

Speelotheek ’t Zonnetje biedt de mogelijkheid om kinderen al dan niet met aangepast speelgoed / ontwikkelingsmateriaal te spelen. Ouders, peuterspeelzalen, scholen, leerkrachten, kinderdagverblijven, gastouders en verenigingen kunnen variërend speelgoed lenen.

De contributie bedraagt per jaar  € 28,00 per lidmaatschap.

Het lidmaatschap wordt telkens na een jaar stilzwijgend verlengd, tenzij dit voor december van het lopende jaar wordt opgezegd.

Per keer kunnen er 4 stuks speelgoed per lid geleend worden voor € 0,25, € 0,50 of € 1,00 per stuk. Dit wordt contant per keer betaald. Het uitleengeld kan ook van te voren in één keer betaald worden in contanten of via internet bankieren. Er wordt dan € 20,00 bij uw abonnementsgeld gerekend.

De uitleentermijn is 3 weken, bij overschrijding van deze termijn wordt per week te laat een boete van € 0,50 per uitgeleend speelgoed in rekening gebracht.

Het is mogelijk om de uitleentermijn, via E-mail of tijdens de openingsuren, telefonisch te verlengen met 3 weken, mits het speelgoed niet gereserveerd is.

Hoewel wij onze uiterste best doen het speelgoed compleet aan u mee te geven, kan het helaas wel een voorkomen dat u thuis gekomen merkt dat er een onderdeel ontbreekt. Wij vernemen dit graag zo spoedig mogelijk van u (eventueel telefonisch of per mail).

TIP: CONTROLEER BIJ THUISKOMST HET GELEENDE SPEELGOED!

Voor het niet compleet of kapot inleveren van speelgoed geldt de volgende regeling:

* Het kan gebeuren dat er bij u thuis een essentieel onderdeel van het spel kwijt raakt.Of dat het speelgoed niet meer compleet  is, dan zien wij ons genoodzaakt een bedrag in rekening te brengen om het weer compleet te maken. Of als dat niet lukt de kosten om vervangend nieuw soortgelijk materiaal aan te schaffen.

Reserveringen:

* Materiaal wat uitgeleend is aan een ander lid kan gereserveerd worden.

* Aan het reserveren zijn geen kosten verbonden.

* Als gereserveerd materiaal terug komt dan zal het spel voor u beschikbaar blijven tot de afgesproken datum. Hierover wordt u telefonisch of per mail ingelicht

* Na het verstrijken van uw abonnement kan spelmateriaal niet meer gereserveerd of geleend worden.

 


Reacties zijn gesloten.